Yahoo! BrowserPlus

Yahoo! BrowserPlus

Gratuit
Dinamic, sigur, jucaus si complet web-browsing software
Evaluare utilizator
3.9  (619 voturi)
Votul dvs.
Scor
1.0
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 2 premii
Yahoo! BrowserPlus este o platformă open source care extinde capacitățile de browser-ul web pentru a face mai bogat web experiențe posibile. Diferite site-uri pot folosi BrowserPlus pentru a sprijini lucruri, cum ar fi drag-and-drop de pe desktop, ușor de încărcări de fișiere, mai eficient și mai sigur de achiziție de feed-uri și informații, și nativ notificări pe desktop. BrowserPlus este o tehnologie proiectată pentru a "extinde web", astfel încât dezvoltatorii pot construi mai interesante aplicații web, astfel încât utilizatorii finali pot obține mai mult de făcut în interiorul browser-ul lor web.
Browser Plus este o tehnologie pentru browsere web, care oferă capabilități de desktop la aplicații web. Caracteristicile includ notificări pe desktop (chiar și atunci când browser-ul este minimizat), drag and drop fișier de încărcare, rapid într-o pagină de editare de imagini, și mai mult!
Descărcare este mai mică de 2 mb și va dura aproximativ 30 secunde pentru a instala.
Browser-ul nu este necesară o repornire.
Este foarte cuprinzătoare și ușor pentru a descărca programul, cu toate caracteristicile de un bine-construit în browser-ul.
Scos din uz de către producător.
Informații actualizate în data de: